Logo
Gezicht op dorp

Wat zoekt ZeeGam?

ZeeGam zoekt bestuurders en vaklieden die hun kennis willen gebruiken voor Gambia en personen of bedrijven die concreet tijd en geld willen investeren in projecten.
Wat verwacht ZeeGam van U?
Het is de bedoeling dat u tijdens uw vakantie een deel van uw tijd beschikbaar stelt om de lokale bevolking te helpen met een aantal praktische zaken. Daarbij moet u denken aan de aanleg van een groentetuin, metselwerk, het slaan van waterbronnen, stroomvoorziening enz. Het is daarbij niet de bedoeling dat u zelf het werk gaat doen. Het is een kwestie van voordoen en kennis overdragen. De lokale bevolking leert van u, en voert zelf uit.

Wat kan ZeeGam U bieden?
ZeeGam kan uw vakantie een wending geven, waardoor u de lokale bevolking ontmoet op een andere manier dan gebruikelijk is. ZeeGam kan er voor zorgen dat u een unieke vakantie ervaart in een heerlijk land en u tegelijkertijd het gevoel geven dat u een zinvolle bijdrage levert aan het helpen van mensen.
Unieke kans
We bieden u een unieke kans om uw kennis en ervaring te delen met uw collega’s in ontwikkelingslanden. Werk met ons mee aan een rechtvaardige wereld zonder armoede en kom terug met een schat aan ervaring.

Praktische vragen
Laatste wijziging op 08.07.2009